jueves, 8 de noviembre de 2012

Dossier MUVIM

Ací està el nostre dossier de la visita a un gran museu, com és el MUVIM a més us ajudara a comprendre el significat del segle de les llums i que van aportar tots els seus personatges al que avui es la nostra societat.

                        Open publication - Free publishing - More florida

Tema 1 - Ética

Hola som Paloma Boix, José Ángel Cèrcols, Fernando Bravo i Mateo Sánchez som un grup de treball de la classe de 4A estudiem en la Florida, encara que tots tenim personalitats molt diferents alguns som mes tranquils i reservats i uns altres en canvis són mes extrovertits i expressius , pensem que aquest conjunt de diferents característiques i personalitats ens fa un grup especial en el qual amb una mica d'ordre i tranquil·litat realitzarem grans treballs i projectes En aquest tema hem realitzats diverses activitats totes molt amenes i que ens han convidat a reflexionar algunes d'elles han sigut per exemple la nostra opinió sobre el suïcidi i la de com cal gaudir la vida una altra activitat que ens resulte molt interessant va ser la de com conèixer-nos nostra personalitat.



LES PERSONALITATS DELS MEMBRES DEL GRUP:

MATEO: Sóc Mateo, un xic de 15 anys, de nacionalitat colombiana, visc a València, Espanya, i estudie en la Florida. Sóc de pell morena, cabells negres i estatura normal. Crec que tinc una personalitat molt madura perquè estic a gust amb el meu cos, amb mi mateix i he après a estimar-me i apreciar-me a mi mateix amb les meues virtuts  i els meus defectes. Sóc molt apassionat i optimista, pense que tot té una solució, i no m'agrada rendir-me ni donar res per perdut.






PALOMA: Jo sóc una xica de 15 anys, que si li importa i preocupa el seu cos, també m'agrada anar sempre arreglada. 

Tinc una personalitat tranqui·la i resercada, sòl acceptar les crítiques. M'agrada tindre raó, però quan m'equivoque ho accepte. Quen em cabregen tinc prou geni inclús que sóc molt sensible, per això poques vegades m'enfade. Sóc molt perfeccionista quant a treballs. M'agrada que tot este correcte, net i bonic. Sóc una xica que disfruta de la vida feliç i contenta, si tinc problemes sòl demanar consell i ajuda a la gent amb què va confiar, perquè sóc prou indecisa.

 

JOSE ANGEL: Sóc un xic molt amable i estudiós, sóc molt extrovertit i no em puc estar quiet. M'encanta estar sempre ocupat i fent coses productives, em preocupa poc el meu aspecte físic no així el meu entorn que cuide molt i intent que siga el més adequat per al meu, una altra característica de la meua personalitat és que solc expressar el que pense sense mesurar les repercussions que puga tenir el que he exprés, aquesta característica em sol portar problemes però és una característica que em fa sentir molt orgullós del meu mateix.



 FERNANDO: Jo sóc un xic amable, amigable, graciós, extrovertit, sempre estic feliç quan em passa alguna cosa dolent sempre estic amb bona cara, a les persones que vull molt les tracte amb mes cura que amb mi ja que són mes important que jo, quasi sempre estic rient-me i fent bromes, quan vaig a llocs amb els meus amics la “lio” sempre, m'agrada veure a la gent feliç que no estiguen tristes i si estan tristes faig qualsevol cosa per ajudar-los i que siguen felices. 

 

martes, 6 de noviembre de 2012

Documentación Ética Tema 1

En el primer tema d'ética hem aprés tot sobre nosaltre i els nostres sentiments, ara vos deixem el dossier amb les grans reflexions, com el tema del suïcidi i esbrinar la nostra personalitat. 
Esperem que us agrade i siga una ajuda per coneixer-vos a vosaltres mateixos.


                             Open publication - Free publishing - More etica